Team TWP

Team TWP bestaat uit 5 zorgprofessionals en 2 vrijwilligers. Een mooi team waarin een veilige, oprechte en warme sfeer voorop staat. 

Team TWP wordt gevormd, ontwikkeld en uitgevoerd door mensen die dichtbij de leefwereld staan waar het Mafcentrum onderdeel van is. Deze mensen brengen ieder hun eigen cultuur, karakter en gedragingen mee om anderen te kunnen begrijpen en dit om te zetten in ontdekken door leren binnen TWP.


Anneke

Anneke werkt sinds 2013 als zorgprofessional bij de TWP.
"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is de fijne, open sfeer en de positieve benadering. Iedereen mag tot rust komen en zichzelf zijn. Daar is tijd en ruimte voor. Daarnaast proberen we samen te ontdekken wat iemand leuk/interessant vindt of goed kan. Door dit te ontwikkelen, zie je mensen weer opbloeien!"

Annemiek

Annemiek werkt sinds 2017 als zorgprofessional bij de TWP, nadat ze van 2013 tot 2017 als vrijwilliger werkzaam is geweest.


"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat ik met mijn eigen creatieve passies andere mensen in hun kracht mag zetten."

Bregje

Bregje werkt sinds 2016 als zorgprofessional bij de TWP.
"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat het een plek is die een oprecht
warm welkom biedt voor iedereen die deel wil nemen aan de TWP, waaronder mezelf." 

Chantal

Chantal werkt sinds 2020 als invaller zorgprofessional bij de TWP."Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat iedereen zichzelf mag zijn. Je wordt geaccepteerd zoals je bent en er wordt gewerkt met aandacht voor ieders eigen kwaliteiten. Er heerst een mooie en warme sfeer.

Christiaan

Christiaan werkt sinds 2019 als vrijwilliger bij de TWP."Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is de combinatie van de creatieve geest actief te mogen delen met enkele bezoekers, het samen eten, de goede begeleiding. Mijn trouwe hondje Yara die er ook altijd bij mag zijn. Dat ik getuige mag zijn van de individuele groeiprocessen van sommigen, maar ook van mezelf. Dat doet verbinding. We zijn net klimplanten wat dat betreft."

Elly

Elly werkt sinds 2016 als vrijwilligster bij de TWP.
"Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is het open en gastvrije welkom van TWP waarin een ieder eigen kwaliteiten kan ontdekken en ontwikkelen op een plezierige, vertrouwde en veilige plek." 

Kim

Kim werkt sinds 2018 als zorgprofessional bij de TWP."Wat ik het mooiste vind aan mijn werk bij TWP is dat iedere dag een
verrassing is en ik daar samen met bezoekers een invulling aan mag geven."